Rutana.Impedance standaard voor droge transformatorGoed isolerend effect

  • vrijgavetijd:2022-09-20 14:39:57
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:238
  • Korte omschrijving:

    Rutana.,Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformatorWat is de belangrijke rol van de transformatorRutana.

Artikel inhoud

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Wat is de belangrijke rol van de transformator

Rutana.Fabrikant van omzetters

Droge transformator

SulaipaniyaDe bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de bemonsteringsdatum, de monsternemer,Rutana.Productievideo van droge transformatoren, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

De nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.

Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.


Rutana.Impedance standaard voor droge transformatorGoed isolerend effect



lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Transformer inspectie neus snuivende methode

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

PrijsDe elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens,Rutana.transformator voor elektrische opbergkasten,Rutana.Bescherming van een transformator met olieonderdompeling, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.


Rutana.Impedance standaard voor droge transformatorGoed isolerend effect



Look van olie van de radiator

systeemNa de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

Onder normale omstandigheden kunnen verschillende oliehoudende oliën niet worden gemengd. In bijzondere omstandigheden, moet worden bepaald of de gemengde olie met ijs kan worden gebruikt overeenkomstig de eisen van de regio, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Fabriek voor elektrische transformatoren

Catanzaro.Overige productinformatie
  • Owen.AutoliftplatformUitgebreide onderhoudsondersteuning

    Owen.AutoliftplatformUitgebreide onderhoudsondersteuning

  • Owen.Enkele kolom hefplatform van de aluminiumlegeringWat zijn de kenmerken van subsidies?

    Owen.Enkele kolom hefplatform van de aluminiumlegeringWat zijn de kenmerken van subsidies?

  • Bergen op ZoomSchaarvork van het type liftAnalyse van de redenen voor populariteit

    Bergen op ZoomSchaarvork van het type liftAnalyse van de redenen voor populariteit

  • Kanungu.Transformer driefasetransformatorTechnische vereisten voor installatie

    Kanungu.Transformer driefasetransformatorTechnische vereisten voor installatie

  • Shanhaiguan.kgmVaste schroefheftafelUpgraden van de lay-out van de industriële structuur

    Shanhaiguan.kgmVaste schroefheftafelUpgraden van de lay-out van de industriële structuur

  • Shanhaiguan.kgmOphefhoogte van hefplatformtruckMarktpotentieel stijgt

    Shanhaiguan.kgmOphefhoogte van hefplatformtruckMarktpotentieel stijgt

  • AltamuraHydraulisch vrachtplatformDe impact van de strakheid

    AltamuraHydraulisch vrachtplatformDe impact van de strakheid

  • Aus.Elektrische vrachtliftAnalyse van koolstofgehalte

    Aus.Elektrische vrachtliftAnalyse van koolstofgehalte

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!