Peiya.Olie dompelde transformator 1600KVAAnalytisch gebruiksprobleem

  • vrijgavetijd:2022-09-24 23:14:38
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:205
  • Korte omschrijving:

    Peiya., met een goede sterkte en stijfheidDe methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

Artikel inhoud
met een goede sterkte en stijfheid

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

Peiya.Tijdens de werking van de transformator wordt de weerstandswaarde van de baandraad om de twee jaar nauwkeurig gemeten.

Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.

Masalallathailand.kgmBeschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.


Peiya.Olie dompelde transformator 1600KVAAnalytisch gebruiksprobleem



Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

De juiste selectie van Anhui droge-type transformator heeft een sleuteleffect op de verbetering van de veiligheid en de soepele werking van de energie-systeem software. In de bovenstaande originele tekst hebben we de structuur en de kenmerken van droge-type transformator al onder de knie. In dit deel zullen we beschrijven hoe we droge-type transformator selecteren volgens de belastingskenmerken en de toepassingsomgeving van droge-type transformator.

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Standaard voorschriftenNa de no-load test is normaal voor h, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.


Peiya.Olie dompelde transformator 1600KVAAnalytisch gebruiksprobleem



De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel,Peiya.Prijs van droge transformator,Peiya.Vergoedingsprijs van de olietransformator, luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

KredietgarantieDe uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur,Peiya.Wijze van koeling van met olie ondergedompelde transformator, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Look van olie van de radiator

Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Catanzaro.Overige productinformatie
  • Glendale.Klein elektrisch liftplatformHoe de straling naar het menselijk lichaam te verminderen?

    Glendale.Klein elektrisch liftplatformHoe de straling naar het menselijk lichaam te verminderen?

  • Glendale.10t hefplatform vrachtwagenInstructies voor industriële ontwikkeling

    Glendale.10t hefplatform vrachtwagenInstructies voor industriële ontwikkeling

  • Mingshanstar nameOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformOpenstaande problemen waarmee de

    Mingshanstar nameOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformOpenstaande problemen waarmee de

  • Charlotte.10 meter elektrisch hefplatformOnderhouds- en probleemoplossingsmethoden

    Charlotte.10 meter elektrisch hefplatformOnderhouds- en probleemoplossingsmethoden

  • Charlotte.Hefplatform voor bouwplaatsOnderhoudsanalyse

    Charlotte.Hefplatform voor bouwplaatsOnderhoudsanalyse

  • Charlotte.Hydraulische druk van het liftplatformRecente marktstarts zijn toegenomen

    Charlotte.Hydraulische druk van het liftplatformRecente marktstarts zijn toegenomen

  • Charlotte.Hydraulische hefplatform van aluminiumlegeringVerschillende items waar tijdens de installa

    Charlotte.Hydraulische hefplatform van aluminiumlegeringVerschillende items waar tijdens de installa

  • Hunan.10 meter volautomatische liftSamenvatting probleemanalyse

    Hunan.10 meter volautomatische liftSamenvatting probleemanalyse

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!