Bouar.Onderhoud van boxtransformatorWat zijn de belangrijkste punten van het ontwerpplan?

  • vrijgavetijd:2022-09-25 10:33:53
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:372
  • Korte omschrijving:

    Bouar.,lekkage van olie op elektrische lasstandVoor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisb

Artikel inhoud

lekkage van olie op elektrische lasstand

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, schade aan machines en apparatuur, enz.

Bouar.Afgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

Toba Tek Singh.De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;


Bouar.Onderhoud van boxtransformatorWat zijn de belangrijkste punten van het ontwerpplan?



De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie fases van de tandweersmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan % (m ^ omega;) dan de oorspronkelijke waarde. Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie-fase van de tandweerstandmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan %, hetgeen niet meer mag bedragen dan % ten opzichte van het laatste accurate meetresultaat.

Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

Aanbeveling en raadplegingKorte invoering van de nullijn van de transformator

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

Elektrische transformator-installatie


Bouar.Onderhoud van boxtransformatorWat zijn de belangrijkste punten van het ontwerpplan?



Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

Respect voor klantenDe geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.

Het ijzerverlies van transformator omvat twee niveaus. Het eerste is het hystereseverlies van de transformator fabrikant. Wanneer de wisselstroom gebaseerd is op de transformator volgens de magnetische inductie lijn van de transformator ferriet kern,Bouar.Distributietransformator voor het type vak, zijn oriëntatie en grootte veranderen met de verandering, die de interne moleculaire structuur van de ferriet kern te interageren met elkaar,Bouar.30 KVA drie-fasetransformator, geeft energie vrij, en verliest dan een deel van de elektromagnetische energie, dat is de hysteresis verlies. De andere is het vortexverlies als de transformator werkt.

De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, kan het in een energietransformator,Bouar.Model en parameters van de transformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Fabriek voor elektrische transformatoren

Catanzaro.Overige productinformatie
  • Sesto San GiovanniAuto gemonteerde lift voor hefplatformBeleggingsinformatie

    Sesto San GiovanniAuto gemonteerde lift voor hefplatformBeleggingsinformatie

  • Sesto San GiovanniEnkele kolom aluminiumlegeringsliftProfessioneel maatwerk

    Sesto San GiovanniEnkele kolom aluminiumlegeringsliftProfessioneel maatwerk

  • Hamburg.Schaarlift in de autoEncyclopedie van lengtemeetmethoden

    Hamburg.Schaarlift in de autoEncyclopedie van lengtemeetmethoden

  • Busembatia.kgmTransformer apparaatAnalyse van specifieke productiestappen

    Busembatia.kgmTransformer apparaatAnalyse van specifieke productiestappen

  • Taocheng.Vaste schaarliftOver de absorptie van stralen gesproken

    Taocheng.Vaste schaarliftOver de absorptie van stralen gesproken

  • Taocheng.Opheffende mobiele platformwagenWelke tests moeten vóór gebruik worden uitgevoerd?

    Taocheng.Opheffende mobiele platformwagenWelke tests moeten vóór gebruik worden uitgevoerd?

  • MesworthHydraulisch platform hydraulisch heffenInspectie-eisen

    MesworthHydraulisch platform hydraulisch heffenInspectie-eisen

  • Luchthaven DublinElektrische vouwliftTechnologische hete discussie over de richting van innovatie

    Luchthaven DublinElektrische vouwliftTechnologische hete discussie over de richting van innovatie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!