KumlaNameParameters van 1250kva-olie ondergedompelde transformatorKwaliteitsbeheer van de toeleverin

  • vrijgavetijd:2022-09-25 12:23:59
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:248
  • Korte omschrijving:

    KumlaName,Fabrikant van transformatorenAls het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast

Artikel inhoud

Fabrikant van transformatoren

Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik,KumlaNameWat is de prijs van 2000kVA transformator,KumlaNameSubstation van voorgefabriceerde transformatoren, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

KumlaNameDit is het voorbeeld van energie-verbruik engineering als energiebesparing. De belangrijkste reden is dat de gebruikelijke berekeningsmethode negeert het koperverlies.

De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

VakhsNameBij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.


KumlaNameParameters van 1250kva-olie ondergedompelde transformatorKwaliteitsbeheer van de toeleveringsketen



Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

De gemeenschappelijke droge transformator is een belangrijke elektrische apparatuur, en de spanning wordt voortdurend geregeld. Echter vanwege bepaalde noodzaak, zal de droge transformator ook de spanning verhogen, en het hele proces van het verhogen van de spanning is zeer complex,KumlaNameOlie ondergedompelde zelfkoeltransformator, en er zijn vele principes.

Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

Doel van het projectDe representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

Bij inbedrijfstelling:


KumlaNameParameters van 1250kva-olie ondergedompelde transformatorKwaliteitsbeheer van de toeleveringsketen



lekkage van olie op elektrische lasstand

PrijsDaarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

twee puntgrotingsinrichting van de ijzeren kern, veroorzaakt door een residueel laslitteken;

fabrikant van droge transformatoren

KumlaNameVoor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Catanzaro.Overige productinformatie
  • SikongeParameters van scb11 droge transformatorMarktprijs bleef stijgen

    SikongeParameters van scb11 droge transformatorMarktprijs bleef stijgen

  • Dundock.Klein 3-meter hefplatformOppervlaktebeschermingstechnieken

    Dundock.Klein 3-meter hefplatformOppervlaktebeschermingstechnieken

  • Dundock.Zelfrijdende hydraulische hefplatformtruckGeformaliseerde ontwikkeling

    Dundock.Zelfrijdende hydraulische hefplatformtruckGeformaliseerde ontwikkeling

  • HaKlein elektrisch hydraulisch hefplatformMateriaal afschermingsmechanisme:

    HaKlein elektrisch hydraulisch hefplatformMateriaal afschermingsmechanisme:

  • DublinVouwbare elektrische lifthoe te gebruiken

    DublinVouwbare elektrische lifthoe te gebruiken

  • DublinHefplatform met één armOp welke problemen moet tijdens het gebruik worden gelet?

    DublinHefplatform met één armOp welke problemen moet tijdens het gebruik worden gelet?

  • DublinHuurplatform voor liftenHoe om te gaan met fouten in gebruik

    DublinHuurplatform voor liftenHoe om te gaan met fouten in gebruik

  • DublinHet maken van ladder machines van aluminiumlegeringBewustwording van het beheer van operatione

    DublinHet maken van ladder machines van aluminiumlegeringBewustwording van het beheer van operatione

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!