zairePrijslijst van de transformator 3150kvaDe basis van industriële ontwikkeling

  • vrijgavetijd:2022-09-25 15:45:06
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:556
  • Korte omschrijving:

    zaire,Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt,zairetransformator voor commerciële en

Artikel inhoud

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt,zairetransformator voor commerciële energie,zaireimpedantie van elektrische transformator, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

zaireEen soort energie-engineering-apparatuur die de werkende spanning en stroom omzet volgens de fundamentele wet van het magnetische effect van de stroom. In het hele proces van energietransmissie en omzetting van energietechniek, is het noodzakelijk om spanningstransformatie en bloeddrukvermindering volgens de transformator om het verlies van elektromagnetische energie in het hele proces te verminderen. Het elektriciteitsverbruik van de verwerkingsinstallatie is derhalve verbonden met de stroomtoevoer van kV, die door middel van transformator wordt omgezet in elektromagnetische onderste spanning.

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

Echuca.Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt,zaireStructureel diagram van droge transformator, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.


zairePrijslijst van de transformator 3150kvaDe basis van industriële ontwikkeling



*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

Juist, als ‘Idquo’; Grote Lars auto ^ rdquo;, Na vervanging van een kva kleine transformator, is de bezettingsgraad dicht, maar de belangrijkste parameters van de twee transformatoren worden geëvalueerd zoals weergegeven in tabel . Tabel evalueert de belangrijkste parameters van de transformator: capaciteit (VA) ijzerverlies (W) koperverlies (W). Ten eerste wordt de uitgangskracht opgeslagen volgens de gebruikelijke berekeningsmethode (het negeren van koperverlies): de resultaten tonen aan dat het verlies van grote capaciteitstransformator lager is dan het verlies van kleine capaciteit transformator, Het verbruikt zelfs elektromagnetische energie.

Fabriek voor elektrische transformatoren

Waar is het?Vallende buitenlandse zaken en piercing

Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit het contact met de openingsschakeling, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

zaireExploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

transformator met olieonderdompeling

Catanzaro.Overige productinformatie
  • Torino.Hefplatform voor magazijnenOntwikkelingscursus

    Torino.Hefplatform voor magazijnenOntwikkelingscursus

  • Torino.Lift van het hefplatformKredietgarantie

    Torino.Lift van het hefplatformKredietgarantie

  • Torino.Kleine lift van aluminiumlegeringAnalyse van beïnvloedende factoren op basis van bewerkingspr

    Torino.Kleine lift van aluminiumlegeringAnalyse van beïnvloedende factoren op basis van bewerkingspr

  • Shufu.17 meter liftSpeciale aandacht voor materiaalkeuze

    Shufu.17 meter liftSpeciale aandacht voor materiaalkeuze

  • Vikindia.kgmPrijs van de droge transformator 1000kWBelangrijk om schade te voorkomen

    Vikindia.kgmPrijs van de droge transformator 1000kWBelangrijk om schade te voorkomen

  • Capelle aan den IJsselKlein mobiel hefplatformOntwerpvoordelen:

    Capelle aan den IJsselKlein mobiel hefplatformOntwerpvoordelen:

  • Capelle aan den IJsselAuto hefplatform autoWat is de juiste maat?

    Capelle aan den IJsselAuto hefplatform autoWat is de juiste maat?

  • Hanshan.Bemannd hydraulisch hefplatformContinue toevoeging van export

    Hanshan.Bemannd hydraulisch hefplatformContinue toevoeging van export

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!