DikirnisTelefoonnummer van de fabrikant van droge transformatorenKostenlimiet

  • vrijgavetijd:2022-09-26 10:50:22
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:300
  • Korte omschrijving:

    Dikirnis,Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformatorHet tijdsverschil tussen de verschillende fasen

Artikel inhoud

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

DikirnisDe efficiëntie van de transformator is nauw verbonden met het vermogensniveau van de transformator. In het algemeen, hoe groter de output vermogen, hoe kleiner de verlies-naar-outputvermogen verhouding en hoe hoger de efficiëntie. Integendeel, hoe kleiner de uitgangskracht,DikirnisDe laatste standaard voor droge transformator, hoe lager de efficiëntie.

Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

Juma.„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

Look van olie van gietijzeren delen

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.


DikirnisTelefoonnummer van de fabrikant van droge transformatorenKostenlimiet



Wanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode, wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module, en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.

De fabrikant van de transformator zei dat de temperatuurdisplayapparatuur: de temperatuurverandering wordt gemeten volgens de PT temperatuursensor in de wikkeling van de onderste spanning om onmiddellijk de wikkeltemperatuur van elke fase aan te geven (drie-fase veiligheidsinspectie en Zui grote waardeindicatie,DikirnisDistributietransformator groothandel, en de historische tijd waarin Zui hoge temperatuur kan worden geregistreerd). De Zui hoge temperatuur kan worden ingevoerd en uitgevoerd als mA analoge hoeveelheid. Als het om ver weg te zijn (de afstand kan m bereiken, de elektronische computer kan worden uitgerust met een elektronische computer socket, een intelligente zender, en transformatoren kunnen worden gedetecteerd. Het overtemperatuuralarm en de trip van de systeemsoftware kan ook worden gesignaleerd door de weerstanden van de Pt thermistor sensor, zodat de stabiliteit van de temperatuur onderhoudssysteem software verder kan worden verbeterd.

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

KwaliteitsborgingDe dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.


DikirnisTelefoonnummer van de fabrikant van droge transformatorenKostenlimiet



De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

DikirnisVeroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd,Dikirnistransformator voor elektrische apparatuur, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Catanzaro.Overige productinformatie
  • RotterdamHydraulische lift van aluminiumlegeringWat voor soort gevoel van waarde moet worden geëvena

    RotterdamHydraulische lift van aluminiumlegeringWat voor soort gevoel van waarde moet worden geëvena

  • Matai.Prijs van 5000KVA-transformatorWat veroorzaakt een abnormale bewerkingsnauwkeurigheid?

    Matai.Prijs van 5000KVA-transformatorWat veroorzaakt een abnormale bewerkingsnauwkeurigheid?

  • GroningenKlein huishoudelijk elektrisch liftplatformWat zijn de zaken die aandacht nodig hebben in d

    GroningenKlein huishoudelijk elektrisch liftplatformWat zijn de zaken die aandacht nodig hebben in d

  • Groningen5 meter hefplatform autoDe waarde en betekenis van

    Groningen5 meter hefplatform autoDe waarde en betekenis van

  • XinjiangCity in ChinaZelfrijdend hydraulisch hefplatformAnalyse van e-commerce marketingmethoden

    XinjiangCity in ChinaZelfrijdend hydraulisch hefplatformAnalyse van e-commerce marketingmethoden

  • Oldenburg.22ov elektrische liftNieuwscitaat

    Oldenburg.22ov elektrische liftNieuwscitaat

  • Oldenburg.Hefplatform voor huishoudensWat zijn de kenmerken?

    Oldenburg.Hefplatform voor huishoudensWat zijn de kenmerken?

  • Oldenburg.Klein volledig automatisch hefplatformGoed optreden

    Oldenburg.Klein volledig automatisch hefplatformGoed optreden

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!