Goba.Wijze van koeling van de transformatorStrategische kansen in de industrie

  • vrijgavetijd:2022-09-27 11:42:49
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:564
  • Korte omschrijving:

    Goba.,De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern,Goba.315 Box

Artikel inhoud

De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern,Goba.315 Boxtype transformator, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

Productieproces en stappen van droge transformator

Goba.De transformator fabrikant zei dat de selectie gebaseerd moest zijn op de toepassingsomgeving van de droge transformator. Voor de extreem extreme omgeving moet de droge transformator worden gegoten met epoxy harslijm. Omdat dit soort omgeving niet nodig is om de droge transformator te verwarmen, kan het onmiddellijk werken. Voor de algemene toepassingsomgeving kan de klasse H droge transformator gebruikt worden.

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

Kamoke.De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Verbindingsgroep structuur van droge transformator


Goba.Wijze van koeling van de transformatorStrategische kansen in de industrie



De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.

Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie fases van de tandweersmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan % (m ^ omega;) dan de oorspronkelijke waarde. Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie-fase van de tandweerstandmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan %, hetgeen niet meer mag bedragen dan % ten opzichte van het laatste accurate meetresultaat.

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

productieFabrikant van transformatoren

Verspreiding van het geluid van droge transformator

Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank,Goba.Transformer 10KV, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald,Goba.800 droog type transformator citaat, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.


Goba.Wijze van koeling van de transformatorStrategische kansen in de industrie



Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

TestmethodeGeluidsoplossing van droge transformatoren

Automatisch systeem van centrifugale ventilator: meet het temperatuurdatasignaal volgens de temperatuur van de PT thermistor meetweerstand van de ingebedde delen bij het warme deel van de bodemdrukwikkeling. De belasting van de transformator wordt groter en de bedrijfstemperatuur stijgt. Wanneer de wikkeltemperatuur op ;, start de systeemsoftware automatisch de centrifugale ventilator voor koeling; Wanneer de wikkeltemperatuur zo laag is als ;, zal de systeemsoftware de centrifugale ventilator automatisch beëindigen.

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

Goba.Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

Fout oordeel van de transformator

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Catanzaro.Overige productinformatie
  • Vraag nieuwe stadKlein draagbaar hefplatformWaar is de bodem van de prijs voor hervatting van het we

    Vraag nieuwe stadKlein draagbaar hefplatformWaar is de bodem van de prijs voor hervatting van het we

  • Vraag nieuwe stadZelfverheffend platformvoertuigHome Aanbeveling

    Vraag nieuwe stadZelfverheffend platformvoertuigHome Aanbeveling

  • ChengdeCity in California USAKlein hydraulisch hefplatformHet gevoel van waarde van rationele keuze

    ChengdeCity in California USAKlein hydraulisch hefplatformHet gevoel van waarde van rationele keuze

  • IseronVouwbare elektrische liftWat zijn de vaardigheden in de winter?

    IseronVouwbare elektrische liftWat zijn de vaardigheden in de winter?

  • IseronHefplatform met één mastWat zijn de basiscomponenten?

    IseronHefplatform met één mastWat zijn de basiscomponenten?

  • IseronHydraulisch hefplatformWat zijn de voorzorgsmaatregelen voor seizoensgebonden gebruik?

    IseronHydraulisch hefplatformWat zijn de voorzorgsmaatregelen voor seizoensgebonden gebruik?

  • IseronHydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringVerspreidingsmethoden moeten worden aangepast

    IseronHydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringVerspreidingsmethoden moeten worden aangepast

  • Kedzierzyn KozlevorkheftruckToepassing in de bouwsector

    Kedzierzyn KozlevorkheftruckToepassing in de bouwsector

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!