Dabola.kgmAfmetingen van 1600KVA-olie ondergedompelde transformatorSchade aan het menselijk lichaam

  • vrijgavetijd:2022-09-30 23:06:11
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:317
  • Korte omschrijving:

    Dabola.kgm,Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wor

Artikel inhoud

Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Dabola.kgmControleoor voor omzetters

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Joss.Na het aanscherpen van de losse bouten,Dabola.kgmDistributietransformator voor het type vak,Dabola.kgmOude boxtransformator, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Bij het controleren van de haak kern, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen, isolatie, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.


Dabola.kgmAfmetingen van 1600KVA-olie ondergedompelde transformatorSchade aan het menselijk lichaam



De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Dit is het voorbeeld van energie-verbruik engineering als energiebesparing. De belangrijkste reden is dat de gebruikelijke berekeningsmethode negeert het koperverlies.

De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

planLook van olie van de radiator

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden,Dabola.kgmGrondbestendigheid van de distributietransformator, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.


Dabola.kgmAfmetingen van 1600KVA-olie ondergedompelde transformatorSchade aan het menselijk lichaam



De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

fabrikantDoor het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introduceren

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Dabola.kgmlekkage van olie op elektrische lasstand

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

Catanzaro.Overige productinformatie
  • Colombes.Gebruik van liftplatformDe vraag- en aanbodrelatie is verbeterd

    Colombes.Gebruik van liftplatformDe vraag- en aanbodrelatie is verbeterd

  • Colombes.Hefplatform van aluminiumlegeringDe fabrikant leert u hoe u de werkefficiëntie kunt verbete

    Colombes.Hefplatform van aluminiumlegeringDe fabrikant leert u hoe u de werkefficiëntie kunt verbete

  • NijkerkVoor liftenbouwplaatsenVerspreidingsmethoden moeten worden aangepast aan de lokale omstandigh

    NijkerkVoor liftenbouwplaatsenVerspreidingsmethoden moeten worden aangepast aan de lokale omstandigh

  • Ayoune.kgmTransformer-krachttransmissie en ontstekingOnderzoek naar de neiging tot falen

    Ayoune.kgmTransformer-krachttransmissie en ontstekingOnderzoek naar de neiging tot falen

  • Shuozhou.Dubbele schaar vast hefplatformWelke industrie kan worden gebruikt?

    Shuozhou.Dubbele schaar vast hefplatformWelke industrie kan worden gebruikt?

  • Shuozhou.Tonnen hefplatform vrachtwagenInleiding tot gebruiksspecificaties

    Shuozhou.Tonnen hefplatform vrachtwagenInleiding tot gebruiksspecificaties

  • Cassell.Mobiel hydraulisch hefplatformAnti-collision energie en effect

    Cassell.Mobiel hydraulisch hefplatformAnti-collision energie en effect

  • NederlandKleine elektrische katrolliftDe economische voordelen van ondernemingen zijn aanzienlijk ge

    NederlandKleine elektrische katrolliftDe economische voordelen van ondernemingen zijn aanzienlijk ge

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!