Migori.kgmCode voor de installatie van elektrische transformatorenMateriaal is de sleutel tot het be

  • vrijgavetijd:2022-10-01 23:48:18
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:208
  • Korte omschrijving:

    Migori.kgm,Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zoda

Artikel inhoud

Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Migori.kgmWanneer het uitgangsvermogen P van de transformator gelijk is aan het ingangsvermogen P, de efficiëntie &OTA; Gelijkwaardig, de transformator zal geen verlies veroorzaken. Maar zo"n transformator bestaat eigenlijk niet. De elektromagnetische energie van de transformator veroorzaakt altijd verlies. De sleutel van dit soort verlies is koperverlies en ijzerverlies. Het koper verlies verwijst naar het verlies veroorzaakt door het aantal draaiingen van transformator spoel. Als de stroom koorts heeft volgens het aantal draaiingen van de spoel, verandert een deel van de elektromagnetische energie in energie en wordt verloren. Omdat de elektromagnetische spoel meestal wordt verwond door koperkern draad met isolerende laag wordt het koperverlies genoemd.

lekkage van zegelolie

Nakhon Si Thammarat.Dry type transformator bedrijf

Fabrikant van transformatoren

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;


Migori.kgmCode voor de installatie van elektrische transformatorenMateriaal is de sleutel tot het bepalen van de mate van aanpassing



De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn,Migori.kgmtransformator voor de distributie van Amorfe legeringen, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

Energiebesparende analyse van de transformator

Oorzaken van brand in transformator

Welke is beterDe afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min,Migori.kgmGedetailleerde structurele tekening van droge transformator, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.


Migori.kgmCode voor de installatie van elektrische transformatorenMateriaal is de sleutel tot het bepalen van de mate van aanpassing



De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is,Migori.kgmWat zijn de olie onderdompelde transformatoren bescherming, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

Professionele is koning.Dry type transformator bedrijf

Wat is de oorzaak van het uitvallen van de centrale transformator?

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

Migori.kgmDe eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

Catanzaro.Overige productinformatie
  • Zelenograd.kgmStructuurdiagram van de met olie ondergedompelde energietransformatorKies de juiste vo

    Zelenograd.kgmStructuurdiagram van de met olie ondergedompelde energietransformatorKies de juiste vo

  • Castlebar.Automatische kleine heftafelHet uitgebreide concurrentievermogen van het bedrijf is sterk

    Castlebar.Automatische kleine heftafelHet uitgebreide concurrentievermogen van het bedrijf is sterk

  • Castlebar.Hefplatform vrachtwagen 16 meterHoe bedrijven zichzelf redden

    Castlebar.Hefplatform vrachtwagen 16 meterHoe bedrijven zichzelf redden

  • PakkenZeven transport hydraulisch hefplatformDe after-sales service van de industrie moet voortduren

    PakkenZeven transport hydraulisch hefplatformDe after-sales service van de industrie moet voortduren

  • Lance.1 ton elektrische liftShowcase van vakmanschap

    Lance.1 ton elektrische liftShowcase van vakmanschap

  • Lance.Vast hefplatformZakelijke situatie

    Lance.Vast hefplatformZakelijke situatie

  • Lance.Gebogen arm liftplatformIntroductie van het apparaat:

    Lance.Gebogen arm liftplatformIntroductie van het apparaat:

  • Lance.Vaste lift van aluminiumlegeringTechnische parameters van botdensitometer:

    Lance.Vaste lift van aluminiumlegeringTechnische parameters van botdensitometer:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!