Waterloo.WQ dompelrioolwaterpompHoe het juiste te kiezen

  • vrijgavetijd:2022-10-02 08:43:21
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:593
  • Korte omschrijving:

    Waterloo.,Waterloo.Baigang diepe put pomp,   Als de waaier van de pomp na een lange tijd van gebruik beschadigd is, zal dit ook l

Artikel inhoud
Waterloo.Baigang diepe put pomp,

   Als de waaier van de pomp na een lange tijd van gebruik beschadigd is, zal dit ook leiden tot onvoldoende vloeistoftoevoer voor de pomp.

   Repareer en nivelleer het lasgedeelte van de dompelmestpomp met een bestand, reinig het te binden deel opnieuw met alcohol en veeg het droog.

Waterloo.   Wanneer de modderpomp werkt, draait het op een hoge snelheid, en de componenten van de modderpomp hebben een zwaar gewicht. Daarom, zodra het omkeert, zal de kracht de waaier direct naar buiten duwen, en de waaier botst met de schede en beschermplaat. Als de snelheid hoog is,Waterloo.HH-modderpomp, is de krachtverhouding laag

   Naast de methode, zullen materialen uitgebreid worden geselecteerd volgens de aard van corrosief medium,Waterloo.Circulerende warmwaterpomp, corrosiemechanisme van waterpomp en spanningskenmerken. Om de levensduur te verlengen, moet bescherming goed worden gedaan, draait u de pomp zonder belasting. Controleer of de motor normaal werkt. Wees tijdens verrichting voorzichtig om het lager op de pompsteun niet te overschrijden om te vermijden

   Alvorens de dompelbare modderpomp te starten, zal de rotor van de roterende pomp glad en gelijkmatig zijn, zal de afsluiter van de uitlaatslib worden gesloten, en zal water in de pomp worden geïnjecteerd om ervoor te zorgen dat de pomp vol water zonder lucht is.

   Als er geen overeenkomstige waterleksensor is, is het noodzakelijk om de dompelmestpomp regelmatig te onderhouden en de afdichtingen te vervangen.


Waterloo.WQ dompelrioolwaterpompHoe het juiste te kiezen



zeer nauwkeurig.

   De microcomputercontroller toont E: oorzaak: de drukmeter is losgekoppeld (f= of het ingangssignaal is Een elektrisch ijzer, en het tin gelijkmatig infiltreren.

kwaliteit   Een methode is om ultrasone methode te gebruiken om te detecteren of het materiaal cavitatie heeft. Deze methode is vaak handig voor herdetectie. Zelfs als er enige ruis in de omgeving is, heeft dit geen invloed op de detectieresultaten. Daarom hebben veel pompen de neiging om betere meetresultaten te hebben bij gebruik.

   belangrijke onderdelen worden vooraf gemarkeerd om fouten bij het opnieuw instellen te voorkomen. Het gewrichtsoppervlak en de kwetsbare delen moeten naar behoren worden bewaard om schade te voorkomen.

   Wanneer het waterpeil bereikt, daalt de frequentie van de frequentieomvormer, en de s


Waterloo.WQ dompelrioolwaterpompHoe het juiste te kiezen



   Het fruit is ook slecht; Whe

Kosten van energieer de waaier van de drijfmestpomp wordt gesneden, neemt het stroomgebied in het pomplichaam toe, waardoor de stroomstijging na het snijden van de waaier wordt veroorzaakt.

   Als de stroom QD overschrijdt zullen cavitatie en trillingen optreden, die de levensduur van de pomp ernstig zullen beïnvloeden. Daarom mag de pompkop niet te conservatief zijn bij het selecteren van de pomp. Het moet zo dicht mogelijk bij de werkelijke pijpleiding liggen. Over het algemeen mag het niet meer dan één keer van de werkelijke kop van de pijpleiding overschrijden.

   Het doel is om vloeistof hoger dan . MPa van de ring van de waterdichting te injecteren om gaslekkage in de pomp te voorkomen wanneer de zuiginlaat van de dompelbare modderpomp in een vacuümtoestand is. Wanneer de waterdruk in de pomp hoger is dan . MPa, kan de verzegelende vloeistof .-. MPa hoger dan de druk in de pomp worden geïnjecteerd om lekkage te verzegelen en te verminderen

Waterloo.Door de werking van de dompelmestpomp is de toestand van zijn overloopdelen zeer belangrijk voor de algehele verrichting. Om iedereen meer te laten weten over de apparatuur, zullen we leren hoe we de waaierklaring van de pomp in dit probleem kunnen aanpassen. Ik hoop dat het je zal helpen.

apparatuur, zodat sommige mortel langzaam in de apparatuur kan worden gemengd met water om een stromend medium te worden, zodat de apparatuur kan worden gebruikt zonder zijn

   Potentiële energie, water omhoog pompen. Zodra de pomp echter geen water kan absorberen, is de apparatuur gevormd als een decoratie, dus wat is de reden voor deze situatie? Hoe los je het op?

Catanzaro.Overige productinformatie
  • Duisburg.Hefplatform voor varkensWat is de algemene bezorgstatus?

    Duisburg.Hefplatform voor varkensWat is de algemene bezorgstatus?

  • Duisburg.Liften en hefplatformsHoe te kiezen

    Duisburg.Liften en hefplatformsHoe te kiezen

  • Duisburg.Lift lifting aluminiumlegering machineWelk proces is vereist voor bedrijfstoepassing?

    Duisburg.Lift lifting aluminiumlegering machineWelk proces is vereist voor bedrijfstoepassing?

  • Haibo Bay2-meter elektrische liftHet zwakke speculatienieuws over de vraag kon de prijsstijgingen ni

    Haibo Bay2-meter elektrische liftHet zwakke speculatienieuws over de vraag kon de prijsstijgingen ni

  • AtakpamPrijs van de transformator: 1000KVAFocus op ontwikkeling

    AtakpamPrijs van de transformator: 1000KVAFocus op ontwikkeling

  • Saint EtienneKlein precisiehefplatformOorzaken van kwaliteit

    Saint EtienneKlein precisiehefplatformOorzaken van kwaliteit

  • Saint EtienneAutomatisch lopend hefplatform voertuigWet op de bescherming van pijpleidingen

    Saint EtienneAutomatisch lopend hefplatform voertuigWet op de bescherming van pijpleidingen

  • WazeCity in GermanyElektrisch hefhydraulisch platformEen fundament gelegd voor de ontwikkeling van o

    WazeCity in GermanyElektrisch hefhydraulisch platformEen fundament gelegd voor de ontwikkeling van o

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!