MakuenNameDistributie-transformator-experimentHoe verf op waterbasis kiezen?

  • vrijgavetijd:2022-10-02 11:48:03
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:404
  • Korte omschrijving:

    MakuenName,Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wo

Artikel inhoud

Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

MakuenNameAls de input van een droge transformator een wisselstroom is, is de uitgangsspanning direct evenredig met de draaiverhouding van de spoel van de uitgangsspoel solenoïde spoel. Als een oplaadbare batterij wordt gebruikt, voeg dan een circuit toe in de stroomvoorziening om deze te veranderen in een continu veranderende spanning. Op die manier kan de wisselstroom van de gelijkstroom a an het uitgangsuiteinde worden verkregen.

Wanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, zal het geluid niet veranderen en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

Lakshmipur.De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest,MakuenNameWat is de toegestane overbelasting van droge transformator, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

Verspreiding van het geluid van droge transformator


MakuenNameDistributie-transformator-experimentHoe verf op waterbasis kiezen?



lekkage van olie bij loopflens

De secundaire inductieve apparatuur van het distributiestation (zoals transformator, spanningstransformator, wisselstroom, enz.) werkt normaal. Volgens de wisselstroom zal de wikkeltransformator-kern een symmetrisch ritme en een bepaalde toon ‘ldquo’ uitzenden. Buzz, buzz ^ rdquo; Geluid. Het bedieningspersoneel van de fabrikant van de transformator moet de kenmerken van het geluid begrijpen en begrijpen. Wanneer de apparatuur gemeenschappelijke storingen heeft, zal er lawaai en zelfs Idquo zijn; Crackle ^ rdquo; Het opladen en ontladen geluid kan de generatie en kenmerken van gemeenschappelijke materiaalfouten onderscheiden volgens de muziekwet en geluidstransformatie wanneer alles normaal en abnormaal is.

Look van olie van gietijzeren delen

Uitstekende serviceVerschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator,MakuenNametransformator 22kv, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.


MakuenNameDistributie-transformator-experimentHoe verf op waterbasis kiezen?



Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Betaalbare prijsDe tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

De interne markt voor transformatoren is traag

Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten,MakuenNameVerschil tussen transformator en boxtransformator, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

MakuenNameDe draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen, enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Catanzaro.Overige productinformatie
  • Dunaharaszti.kgmKleine elektrische lift binnenWaarvan de kwaliteit wordt beïnvloed door welke chemis

    Dunaharaszti.kgmKleine elektrische lift binnenWaarvan de kwaliteit wordt beïnvloed door welke chemis

  • Dunaharaszti.kgmGroot binnenhijsplatform op grote hoogteWerkingsprincipe gemakkelijk onder de knie

    Dunaharaszti.kgmGroot binnenhijsplatform op grote hoogteWerkingsprincipe gemakkelijk onder de knie

  • Dunaharaszti.kgmHefplatform met schaarvorkHet beschermende effect van de superieure prestaties

    Dunaharaszti.kgmHefplatform met schaarvorkHet beschermende effect van de superieure prestaties

  • Dunaharaszti.kgmHefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeDe manifestatie van delaminatie

    Dunaharaszti.kgmHefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeDe manifestatie van delaminatie

  • Tianjin.Vrachtlift per spoorToepassing in onderdelenverwerking

    Tianjin.Vrachtlift per spoorToepassing in onderdelenverwerking

  • Kabwe.Vaktransformator 630kVA prijsVerschillende testmethoden gelekt

    Kabwe.Vaktransformator 630kVA prijsVerschillende testmethoden gelekt

  • MaesterElektrisch klein hefplatformOmkering van vraag en aanbod

    MaesterElektrisch klein hefplatformOmkering van vraag en aanbod

  • MaesterVerticaal hefplatform voertuigErkend door klanten

    MaesterVerticaal hefplatform voertuigErkend door klanten

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!