Kum.Droge type transformator 1000 KVABufferfenomeen

  • vrijgavetijd:2022-10-03 20:25:24
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:255
  • Korte omschrijving:

    Kum.,Met de snelle ontwikkeling van de samenleving en de continue ontwikkeling van computers, de berekening van gegevens in h

Artikel inhoud

Met de snelle ontwikkeling van de samenleving en de continue ontwikkeling van computers, de berekening van gegevens in het hele proces van olie onderdompelde transformator golf heeft lang resultaten gehad. Alleen effectieve selectie van rekeneenheden modellen en methoden is nodig, de nauwkeurigheid van de berekeningen conclusies kan voldoen aan de behoeften van architecturaal ontwerp, en wetenschappelijke en redelijke gegevensmethode wordt geselecteerd, Niet alleen kan de huidige distributie van de olie ondergedompelde transformator duidelijk worden gedefinieerd in de ontwikkelingsfase, maar ook de wikkeling en andere structuren van de olie ondergedompelde transformator kan effectief worden geregeld en verdeeld in een bepaalde omvang, wat het ontwerp van de olie ondergedompelde transformator aanzienlijk vergemakkelijkt en de stabiliteit van de werking waarborgt.

Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect,Kum.Functie van een transformator met olieonderdompeling, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

Kum.Visuele controle voor de controle van de transformator

Wanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode, wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie, een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module, en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.

LambareNameFabriek voor elektrische transformatoren

De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.


Kum.Droge type transformator 1000 KVABufferfenomeen



Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Automatisch systeem van centrifugale ventilator: meet het temperatuurdatasignaal volgens de temperatuur van de PT thermistor meetweerstand van de ingebedde delen bij het warme deel van de bodemdrukwikkeling. De belasting van de transformator wordt groter en de bedrijfstemperatuur stijgt. Wanneer de wikkeltemperatuur op ;,Kum.Overbeladingscapaciteit en tijd van olie ondergedompelde transformator, start de systeemsoftware automatisch de centrifugale ventilator voor koeling; Wanneer de wikkeltemperatuur zo laag is als ;, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

Exploitatie van gesmolten transformator

De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.


Kum.Droge type transformator 1000 KVABufferfenomeen



Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

Marketing DepartmentIn het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

De persoon die verantwoordelijk is voor een transformator-fabrikant zei dat de kosten van energie-besparende transformatoren vanwege de gevaren van grondstoffen en andere factoren aanzienlijk hoger zijn dan die van traditionele transformatoren, en dat de prijsfactor ook een belangrijke factor is die de popularisatie en het in de handel brengen van energiespaartransformatoren in gevaar brengt. Hoewel er energiebesparende en handige subsidieprojecten zijn om energiebesparende transformatoren te helpen,Kum.Bescherming van een transformator met olieonderdompeling, is de markt nog niet volledig operationeel.

Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Kum.Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen

Catanzaro.Overige productinformatie
  • Helne.Gebogen arm liftplatformOntwikkeling is onvermijdelijk

    Helne.Gebogen arm liftplatformOntwikkeling is onvermijdelijk

  • Helne.Hefladder van aluminiumlegeringVan de bedrijven profiteren beide

    Helne.Hefladder van aluminiumlegeringVan de bedrijven profiteren beide

  • Aeroporto della MalpensaVolledig zelfrijdende liftGoede weerstand op hoge temperatuur;

    Aeroporto della MalpensaVolledig zelfrijdende liftGoede weerstand op hoge temperatuur;

  • Pader PalwoGenericNameTransformer vermogenWat zijn de installatieprincipes?

    Pader PalwoGenericNameTransformer vermogenWat zijn de installatieprincipes?

  • Mentougou3-meter klein hefplatformVerdediging van verschillende functies

    Mentougou3-meter klein hefplatformVerdediging van verschillende functies

  • MentougouTechnisch hefplatform voertuigDe machines die aan de gebruiksbehoeften kunnen voldoen

    MentougouTechnisch hefplatform voertuigDe machines die aan de gebruiksbehoeften kunnen voldoen

  • KamerheerKlein hydraulisch hefplatformFabrikanten moeten aandacht besteden aan hun onderhoud

    KamerheerKlein hydraulisch hefplatformFabrikanten moeten aandacht besteden aan hun onderhoud

  • BaltimoreKleine auto elektrische liftHoe de productie-efficiëntie te verbeteren?

    BaltimoreKleine auto elektrische liftHoe de productie-efficiëntie te verbeteren?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!